Te dikke vrouw moet Duitse sauna verlaten

Te dikke vrouw moet Duitse sauna verlaten

Archiefbeeld Foto: EdA

Wat een ontspannen dagje in de sauna moest worden, draaide voor de 35-jarige Danica M. uit op een ware hel. De vrouw werd uitgescholden door de andere bezoekers vanwege haar omvang en toen ze dat niet pikte, werd ze verzocht het pand te verlaten. Uiteindelijk waren er zes politieagenten nodig om de vrouw aan de deur te zetten.

Toen de verpleegster de sauna in Karlsruhe bezocht met haar 54-jarige vriend, verwachte ze een dag vol ontspanning en zonder zorgen. Niets was minder waar. De vrouw kreeg enkele rake opmerkingen van andere bezoekers te verwerken. ‘Zo'n dikhuid hoort hier niet thuis' en ‘in de middeleeuwen werd een gedrocht als jij verdronken' zijn volgens bild.be enkele voorbeelden uit het gamma van beledigingen.

Danica M. en haar vriend vonden zulke beledigingen ongehoord en ze lieten dan ook de manager komen. Groot was hun verbazing toen die besliste dat Danica moest vertrekken, omdat zij in de eerste plaats verbaal agressief zou zijn geweest tegen de andere gasten.

Toen de vrouw weigerde te vertrekken, belde de manager de politie. Vier agenten kwamen ter plaatse en gaven haar tot drie maal toe het bevel het pand te verlaten. Daarop barstte de verpleegster los in een heuse scheldpartij. Uiteindelijk werden nog twee agenten opgeroepen ter versterking. Danica M. verwondde twee agenten en haar vriend moest met geweld bedwongen worden. Naakt en geboeid werden de twee uiteindelijk afgevoerd.

De vrouw moet zich nu voor de rechter verantwoorden voor slagen en verwondingen, belediging en weerspannigheid jegens politieagenten in functie. Ze vindt de hele situatie ‘mensonwaardig'.

Op haar beurt klaagde de vrouw de agenten aan voor slagen en verwondingen.

Corrigeer

NIEUWS