Food Emotions voor levensgenieters

© kvh

Mark Bonneu en Inge Van de Broek zijn met een totaal nieuw concept gestart. Met Food Emotions willen ze levensgenieters nieuwe smaken laten ontdekken.

kvh

Chef Mark Bonneu, bekend van restaurant Koeckhofs in Achel, kan zelf genieten van een lekkere hap of verfijnd diner. Hij is zeer geïnteresseerd in nieuwe smaken. ‘Ik besloot om met een totaal nieuw concept te starten waar nieuwe smaken verkocht en geproefd kunnen worden', zegt Mark. Met Food Emotions speelt hij in op het gevoel van mensen. ‘We mikken op mensen die van genieten een kunst hebben gemaakt', zegt Mark.

Food Emotions brengt kwaliteitsproducten van over de hele wereld. ‘Dat gaat van zeer kwaliteitsvolle Japanse woksauzen tot specifieke kruiden, olijfolies en Italiaanse producten. Elk product werd speciaal geselecteerd. Elk product dat hier te koop is, hebben wij voor honderd procent geproefd en we staan er voor tweehonderd procent achter.'

Tussen de middag kunnen mensen verschillende producten komen proeven tijdens een lunch of degustatie. 's Avonds is er plaats voor workshops en evenementen.'

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio