Vijf geweldige geruchten over de iPhone6

Vijf geweldige geruchten over de iPhone6

Conceptafbeelding van de goedkopere iPhone waar Apple zou aan werken. Foto: rr

Nieuwe releases van Apple gaan steeds gepaard met hardnekkige maar daarom niet altijd waarheidsgetrouwe geruchten over het nieuwe design. Met de komst van iPhone6 is dat niet anders. Vijf leuke geruchten over de iPhone6 op een rij.

1. De nieuwe iPhone maakt komaf met de Home-button. De ingreep lijkt vergezocht, zeker omdat elke iPhone sinds 2007 een dergelijke knop aan de voorzijde had. Een verwijdering zou wel plaats opleveren voor een extra rij applicaties.

Variant: de Home-button verhuist naar de zijkant

2. De komst van iPhone 6 zal de iPhone5S overschaduwen. Volgens eerdere geruchten zou Apple de iPhone5S voorstellen op een persconferentie op 20 juni, de iPhone6 vervolgens in 2014. Dat nieuws wordt inmiddels tegengesproken: door de minieme wijzigingen van iPhone5 ten opzichte van iPhone4(S) kijkt het publiek meer uit naar de volgende generatie iPhones. Sommigen denken zelfs dat Apple deze keer de S-versie zal uitstellen.

3. Apple zal een budgetvriendelijke iPhone6 op de markt brengen, naast de iPhone6 met alle toeters en bellen. Daarmee zou het bedrijf willen inspelen op de groeiende vraag aan smartphones voor mensen met een lager budget. De buget-iPhone zou volgens de meerdere bronnen uitgebracht worden in verschillende kleuren.

Variant: de iPhone6 komt er in verschillende groottes. Sommige gebruikers zouden zich storen aan de grootte van iPhone5, beduidend groter dan iPhone4 en 3G. Apple zou daar op inspelen met drie verschillende groottes: iPhone6mini, iPhone6 en iPhone6XL.

4. De iPhone6 zal twee schermen hebben, een aan de voor- en een aan de achterzijde. De smartphone zou in dat geval een kromming bevatten. 

5. De iPhone6 zal een ingebouwde hologramscherm aanbieden.

 


Nog kanshebbers en leuke geruchten: een verbeterde batterijlevensduur, een gratis iWatch accessoire, transparant, superdun en ga zo maar door. Maar zal de opvolger van iPhone5 of iPhone5S wel iPhone6 gaan heten? Tenslotte was de iPhone5 al de zesde in de rij. (Na de iPhone, iPhone3G, iPhone3GS, iPhone4, iPhone4S en iPhone5)

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees