VOETBAL 4DE KLASSE

VC Groot Dilbeek start in tweede provinciale

Dilbeek -

De nieuwe club VC Groot Dilbeek, die na de vereffening het stamnummer van de huidige vierdeklasser Dilbeek Sport overnam, start na overleg met het bondsparket komend seizoen in tweede provinciale met min negen strafpunten.

De club nam de bondsschulden mee in de nieuwe vzw en aanvaardde meteen de sanctie van een reeks te zakken plus de bijbehorende strafpunten. Omdat Dilbeek sportief al een reeks zakt, wordt dat dus tweede provinciale.

De fusieonderhandelingen met vierdeprovincialer Groot-Bijgaarden verlopen intussen verder in gunstige zin en moeten afgerond zijn voor 31 mei.

Het nieuwe bestuur met Raymond Schelck, Bart De Dycker, Henri De Nys, Fred De Medts, Marc Delecluyse en Véronique Varga maakte ook de nieuwe trainersstaf bekend.

Dirk Engelbinck komt terug als hoofdcoach. Engelbinck leidde Dilbeek Sport vorig seizoen naar een vierde plaats met een eindrondeticket als toetje. Dit seizoen haakte hij voortijdig af na de extrasportieve problemen.

Engelbinck zal worden bijgestaan door Wim De Brandt, dit seizoen aan de slag bij de U16, die T2 wordt en de U19 zal trainen. Er kan vanaf nu volop werk gemaakt worden van de spelersgroep voor komend seizoen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio