Celebs

Peter Van de Veire gaat weer marathonradio maken

Peter Van de Veire gaat weer marathonradio maken

Foto: *

In juni zal Peter Van de Veire de blokkende studenten opnieuw een hart onder de riem steken door non-stop radio te maken. Dit jaar doet hij dat niet alleen: hij en Tom De Cock zullen elkaar elke 24 uur afwisselen.

' De ingrediënten van Marathonradio blijven dezelfde als vorig jaar',  vertelde Peter Van de Veire vanochtend op MNM. 'De interactie met onze studerende luisteraars staat de hele uitzending centraal. Iedereen die nood heeft aan ontspanning of energie en luisteraars met alle mogelijke studievragen en tips, kunnen terecht bij Tom en mezelf'.  Ook Ruud van Thienen, die vorig jaar nog Peters vaste lijfarts was tijdens Marathonradio, is weer van de partij om studenten gezondheidstips te geven met betrekking tot voeding, nachtrust, beweging, etc.
 

Niet alleen


Peter zal Marathonradio dit jaar dus niet alleen presenteren. Tom De Cock, bekend van de MNM-actie De Strafste School, zal Peter bijstaan. Beide dj’s zullen afwisselend telkens 24 uur aan een stuk presenteren. Om te bewijzen dat Tom uit het goede hout is gesneden, zal de MNM-dj vanavond na de presentatie van Planeet De Cock de hele nacht door presenteren. Op donderdagmorgen om 6 uur wordt hij afgelost door Peter Van de Veire.


Langer dan 185 uur


Hoe lang en wanneer precies Tom & Peter Marathonradio zullen presenteren, maakt MNM binnenkort bekend. 'Het zal in ieder geval veel langer zijn dan de 185 uur van vorig jaar', aldus Tom De Cock. Het Guinness World Record voor “Longest Radio DJ Marathon” staat trouwens nog altijd officieel op naam van Peter Van de Veire.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees