Celebs

Erika Van Tielen verlaat de VRT

Erika Van Tielen verlaat de VRT

Foto: pn

Erika Van Tielen, reporter bij Vlaanderen vakantieland op Eén en presentatrice bij Studio Brussel, verlaat op eigen vraag de VRT. Ze wil nieuwe horizonten verkennen.

Erika verlaat de VRT eind mei. 'Ik heb hier enkele heel fijne jaren doorgebracht en wil de VRT bedanken, ook voor de leuke programmavoorstellen die mij recent nog zijn gedaan', laat ze weten in een persbericht. 'Ik ga nu rustig de tijd nemen om alle mogelijkheden - binnen en buiten de media - op een rijtje te zetten. M.a.w., alle opties blijven open'.


Erika Van Tielen begon een tiental jaar geleden voor de VRT als wrapper bij Ketnet. Op die zender presenteerde ze ook programma’s als Eurokids en de intrede van de Sint in Antwerpen. In 2006 verliet ze de VRT en ging ze bij de Vlaamse Mediamaatschappij aan de slag.

In 2008 keerde Erika Van Tielen terug als presentatrice bij Studio Brussel en werd ze een van de reporters van Vlaanderen vakantieland op Eén. Ze verving Saartje Vandendriessche als presentatrice van datzelfde programma tijdens Saartjes ouderschapsverlof in 2009. 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees