Minnares bekent: 'Wout Bru kleineerde me'

Minnares bekent: 'Wout Bru kleineerde me'

Foto: pn

Wout Bru kan het volgens Dag Allemaal niet meer ontkennen: hij is een ladies' man die meerdere buitenechtelijke relaties had. Op de cover van het weekblad wordt zoveel beweerd door de knappe Sofia, die alle details over haar affaire met de topchef uit de doeken doet.

'Wout is een charmeur zoals ik er in mijn leven nog nooit één heb ontmoet', vertelt Sofia aan Dag Allemaal. De 22-jarige schone werkte in Wouts tijdelijke restaurant 117, maar deelde ondertussen ook de lakens met haar baas. 'Mijn collega's hadden het rap in de gaten', vertel ze. 'En 't strafste is: Suzy (de vrouw van Wout Bru en zaalverantwoordelijke in 117, red.) was op de hoogte van mijn affaire met haar man. Achteraf vernam ik dat ze 'het' al wist toen Wout mij absoluut bij het team wilde'.

Maar na drie maanden was het sprookje tussen Sofia en de chef voorbij: 'Veel langer zingt Wout het meestal niet uit met z'n maîtresses'. Zelf wil ze niet langer “één van zijn minnaressen' zijn. 'Ik heb er spijt van dat we meer zijn geworden dan vrienden. Dat heeft mij een heel prettige tijd bezorgd, maar ook veel ellende. Wat ik hem allemaal heb zien doen in 't restaurant...Zo denigrerend naar mij toe. Ik wil alle Vlaamse vrouwen waarschuwen: laat u niet inpakken door Wout Bru!'

Lees het volledige verhaal in Dag Allemaal.
 

Corrigeer

RECENT NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees