Celebs

Acteur loopt dubbele armbreuk op tijdens opnames ‘Spelen met uw Leven’

Mark Uytterhoeven maakt slachtoffers met scheef decor

Collega Bruno Claeys bracht de onfortuinlijke Bart Van Peer een bezoekje, na zijn val op het ‘scheef decor’

Het programma Spelen met uw Leven op Vier heeft zijn naam helemaal waar gemaakt: een acteur liep vrijdag een dubbele armbreuk op toen hij verkeerd neerkwam in het ‘scheve’ decor van Mark Uytterhoeven.

Het incident deed zich afgelopen vrijdag voor tijdens de opname van Spelen met uw Leven, een programma op Vier waarin Mark Uytterhoeven een of twee bekende gasten uitnodigt in de studio en een aantal acteurs laat improviseren met anekdotes uit het ­leven van die bekende gast of gasten Een onderdeel van het programma is ’t Scheef Decor, een kamer die Uytterhoeven tot ongeveer dertig graden kan doen kantelen en waarin acteurs proberen overeind te blijven tijdens het spelen.

In de aflevering van vrijdag waren Sven de Leijer en Otto-Jan Ham te gast, de presentator van Studio Brussel en het Vier-programma Is ’t nog Ver? Bij een sketch in het scheve decor met Sven de Leijer kwam acteur Bart Van Peer, fysicus van opleiding en grafisch vormgever van beroep, slecht neer op zijn arm. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij een dubbele breuk had in de onderarm. Ondanks de breuk hield de acteur er de moed in, getuige de foto met collega acteur Bruno Claeys.

De lelijke val van acteur Bart Van Peer haalt wellicht de uitzending niet, zegt Maarten Moeys van Vier: ‘De kans is groot dat het sneuvelt in de montage, want de sketch eindigt nogal abrupt en het komt raar over. Het is geen kwestie van censuur om een pijnlijke scene te verwijderen, de kijker zou het niet eens doorhebben dat Bart slecht neerkomt.’

De laatste aflevering van Spelen met uw Leven is gisteravond opgenomen, zonder aanpassingen aan ’t Scheef Decor.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees