Celebs

Paul de Leeuw krijgt borstvoeding tijdens uitzending

Paul de Leeuw krijgt borstvoeding tijdens uitzending

Foto: Vara

In ‘Langs de Leeuw’, zijn prettig gestoorde show in Nederland, kreeg Paul de Leeuw de kans om van moedermelk te proeven. Hij dronk de melk rechtstreeks uit de borsten van een van de aanwezige moeders.

Om Moederdag te vieren schonk de Leeuw in zijn programma aandacht aan het thema ‘delen van moedermelk’. Sommige moeders vinden het moeilijk om borstvoeding te geven, terwijl andere mama’s net te veel melk produceren. De ‘databank voor moedermelk’ biedt voor die vrouwen een handige oplossing. In ‘Langs de Leeuw’ kwamen enkele bereidwillige dames tonen hoe het kolven van melk nu precies in zijn werk gaat.

‘Hoe smaakt het nou? Lekker zoet?’ vroeg een nieuwsgierige de Leeuw. De vrouwen hadden speciaal voor hem een flesje verse moedermelk meegebracht, maar de presentator wou toch liever ‘lekker aan de tiet hangen’. Een van de moeders reageerde: ‘Als je niet bijt, dan mag het wel.’ De Leeuw greep onmiddellijk zijn kans en proefde van haar melk uit beide borsten. ‘Heel erg lekker,’ luidde het verdict.

Enkele dagen geleden veroorzaakte de Nederlandse tv-maker ophef in ons land. Tijdens de opnames van ‘Manneke Paul’ riep hij namelijk een kijker naar voren die graag een joint wou opsteken met de presentator. Maar nu heeft hij dus ook Nederland op stelten gezet.

Je kunt de aflevering hier herbekijken. Vanaf minuut 12 start het fragment in kwestie.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees