Celebs

Beyoncé annuleert concert in Sportpaleis

Beyoncé annuleert concert in Sportpaleis
Beyoncé zal op dinsdagavond 14 mei niet optreden in het Antwerpse Sportpaleis. Dat heeft de concertorganisator bevestigd.

Slecht nieuws voor wie een ticket op zak had voor het concert van Beyoncé, vanavond in het Sportpaleis. De dokter van de superster beweert dat de zangeres volledig uitgeput en gedehydrateerd is en niet mag optreden. Of ook het tweede concert op woensdagavond 15 mei niet doorgaat, is nog niet bekend. Volgens het management van Beyoncé wacht de ster nog op 'groen licht' van haar dokter.

Er is gelukkig ook iets beter nieuws voor de fans: het concert wordt verplaatst naar een andere datum, dus de tickets blijven geldig. Dat meldt Katrijn Van Meervenne van Greenhouse Talent in een officieel persbericht. Deze datum zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden via www.sportpaleis.be. Mensen die er niet bij kunnen zijn op de nieuwe datum, krijgen hun ticket volledig terugbetaald.

Tweede zwangerschap
Doordat Beyoncé dit concert annuleert, worden de geruchten over een tweede zwangerschap hardnekkiger. Op blogs duiken namelijk steeds meer concertfoto’s op waarop het buikje van de 31-jarige ‘Crazy in Love’-zangeres een beetje boller lijkt dan gewoonlijk.

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees