Celebs

‘Robert Pattinson en Kristen Stewart weer uit elkaar’

‘Robert Pattinson en Kristen Stewart weer uit elkaar’

Het is echt nu echt voorbij tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson. Althans, als we de Amerikaanse media mogen geloven. Entertainmentwebsite E! Online meldt dat het ‘Twilight’-koppel na meer dan drie jaar daten een punt achter de relatie zet. Tijdschrift Us Weekly had eerder al gesproken van een pauze voor de twee. Voorlopig wonen ze wel nog samen.

Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn uit elkaar. Dat melden verschillende Amerikaanse bronnen. Volgens tijdschrift Us Weekly lassen de acteurs een pauze in omdat ze de laatste tijd ‘problemen hadden’ en ‘veel ruzie maakten’. E! Online citeert een bron die zegt dat de split er kwam op zaterdag en dat Stewart sindsdien ‘erg verdrietig’ is.

Het koppel woont nog samen en dat blijft voorlopig zo. Volgens een insider doen ze dat voor hun honden, maar betekent het ook dat de breuk misschien niet definitief is. ‘Het is nog niet helemaal voorbij, anders zou hij wel verhuizen.’ Aldus de bron op E! Online.

Het verhaal over de split komt onverwachts. Pattinson en Stewart leken het de laatste tijd namelijk weer goed met elkaar te kunnen vinden na de moeilijke periode die volgde op haar slippertje met regisseur Rupert Sanders. De twee sterren gingen samen naar het muziekfestival Coachella en werden al lachend gespot in New York, nadat Stewart solo naar het Met Ball was geweest. Of het sprookje hiermee echt aan zijn eind is gekomen, valt dus nog af te wachten.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees