Meisje kan been 180 graden draaien

Jen O’Shea, een jonge vrouw die herstelt van botkanker,is wel zeer flexibel. Het meisje kan zonder verpinken haar been 180 graden draaien, zodat haar voetzool naar het plafond wijst.

Het meisje, dat verschillende behandelingen en operaties onderging tegen botkanker, ontdekte vorig jaar de nieuwe mogelijkheden van haar been. Chirurgen hebben tijdens een operatie in 2011 haar rechterheup helemaal verwijderd. Na maanden van psychotherapie slaagde O’Shea erin om opnieuw te stappen. Pas vorig jaar ontdekte de jonge vrouw de nieuwe mogelijkheden van haar been.

Via een videoboodschap op YouTube laat de jonge vrouw nu haar kunstje zien. Ze doet meteen een oproep aan talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres om haar uit te nodigen in één van haar shows. ‘Alleen voor jou Ellen wil ik tonen hoe gek ik echt ben’, zegt ze.

Het filmpje gaat ondertussen de wereld rond en wekt uiteenlopende reacties op. ‘Sommige vinden het lachwekkend en beter dan Japanse acrobaten, anderen voelen dan weer mee met het meisje.’

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees