Celebs

Concert Queens Of The Stone Age uitverkocht

Concert Queens Of The Stone Age uitverkocht

Queens Of The Stone Age Foto: Koen Bauters

Het concert van de Amerikaanse rockband Queens Of The Stone Age in het Koninklijk Circus in Brussel is uitverkocht. De 1.700 tickets waren in amper een half uur tijd uitgeput.

De ticketverkoop voor het concert begon vanmorgen om elf uur. Omstreeks half twaalf waren alle tickets uitverkocht. Omdat de vraag vele malen groter was dan het aanbod regende het reacties van teleurgestelde fans op Tqwitter en Facebook. Her en der werd gesmeekt om een tweede concert, maar of dat er komt is zeer twijfelachtig.

Queens of the Stone Age tourt komende zomer langs de festivals in Europa, maar omdat de groep een bijzondere band heeft met ons land, voegde de groep een concert in het Koninklijk Circus aan het tourschema toe.

De groep speelt enkele weken geleden nog in Club 69 van Studio Brussel en bracht er in primeur enkele songs van het nieuwe album ‘...Like Clockwork’. Die plaat verschijnt op 4 juni en werd opgenomen in de studio van Josh Homme.

Heel wat grote namen als Dave Grohl, Jake Shears (Scissor Sisters), Mark Lanegan, Nick Oliveri (Kyuss), Alex Turner (Arctic Monkeys), Trent Reznor (Nine Inch Nails) en Sir Elton John werkten mee aan het album.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees