Van Thillo: 'Geen initiatiefnemer of financier concreet project Antwerps voetbal'

Van Thillo: 'Geen initiatiefnemer of financier concreet project Antwerps voetbal'

Foto: Photo News

Christian Van Thillo, CEO van De Persgroep, bevestigde dinsdag dat hij enkele informele vergaderingen heeft bijgewoond over de mogelijke toekomst van het Antwerps voetbal. 'Maar daaruit afleiden dat hij initiatiefnemer of financier zou zijn van een concreet project is een verkeerde voorstelling van zaken.'

  Van Thillo reageerde daarmee op een bericht van Sport/Voetbalmagazine. Daarin wordt gesteld dat Van Thillo betrokken is bij een mogelijke verhuis van Zulte Waregem naar Antwerpen. Dat bericht werd inmiddels ontkracht door Zulte Waregem-manager Patrick Decuyper. 'Ik kan onze supporters beloven dat er ook volgend seizoen door ons eerste elftal in het Regenboogstadion gevoetbald zal worden', verklaarde de CEO van Zulte Waregem.

Bart De Wever, burgemeester van Antwerpen, bevestigde aan de regionale zender ATV dat er wel degelijk gesprekken gevoerd worden over een nieuwe eersteklasser in Antwerpen, maar noemde de piste van Zulte Waregem 'voorbarig'.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.