Nieuwe pil geeft vrouwen (meer) zin

© Shutterstock

Wil je jouw libido verhogen? Dan kan je binnenkort misschien wel een pil slikken om meer goesting te krijgen. De Nederlandse Adriaan Tuiten, directeur van het bedrijf Emotional Brain, heeft immers een lustmiddel voor dames uitgevonden.

vwh

De bedenker stelde zijn uitvinding voor in de Nederlandse talkshow ‘De Wereld Draait Door’ met Matthijs van Nieuwkerk. Hij verduidelijkte dat hij eigenlijk twee pillen heeft samengesteld: Lybrido en Lybridos.

Deze eerste pil is geschikt voor dames die weinig tot geen zin hebben om te vrijen omdat hun brein niet reageert op seksuele prikkels. De tweede pil is meer voor vrouwen die door de jaren heen een angst voor seks – denk aan slechte ervaringen met mannen - hebben ontwikkeld.

De lustopwekkende pil, die in de volksmond al Viagra voor vrouwen wordt genoemd, is nog niet verkrijgbaar. Het middel moet nog goedgekeurd worden door verschillende instanties, maar de toekomst ziet er veelbelovend uit. Als alles naar wens verloopt, ligt het ‘medicijn’ in 2016 bij de apotheek.

The New York Times heeft het nieuws over de nieuwe lustpil opgevangen en is een grote voorstander van de uitvinding. De Amerikaanse krant heeft zelfs al een groot artikel aan het onderwerp gewijd.

Aangeboden door onze partners

Meer lifestyle

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie