Celebs

Dave Peters keert terug met nieuw programma op Radio 2

BV’s geven zich bloot in de kleedkamer

BV’s geven zich bloot in de kleedkamer

Dave Peters zal elke uitzending twee BV’s ontvangen. Foto: Yorick Jansens

Nog geen jaar nadat Dave Peters (36) de deur van de VRT achter zich dichttrok, gaat die deur weer open. Vanaf zaterdag duikt hij op Radio 2 in de kleedkamers van bekende Vlamingen.

Dave Peters presenteert vanaf zaterdag 1 juni het Radio 2-programma Kleedkamergeheimen, waarin hij telkens twee bekende Vlamingen ontvangt. Die krijgen een straf verhaal van een bekende verteller uit de sportwereld te horen en moeten raden of dat verhaal waar is, of gelogen. In een andere spelronde moeten de BV’s raden welke bekende collega er in de kleedkamer zit. Het is ook de bedoeling dat de bekende gasten een paar details over hun privéleven prijsgeven. Op de gastenlijst staan onder meer Hanne Troonbeeckx, Wendy Van Wanten, Linda De win, Ann Reymen, Zaki en Roel Vanderstukken. De bekende vertellers komen uit de wereld van de sport: ex-bokser Freddy De Kerpel, ex-voetballer Leo van der Elst, voetballers Kristof Snelders en Cisse Severyns en sportverslaggever Jos Willems.

Radiomicrobe

Met zijn nieuwe radioprogramma keert Dave Peters terug naar het huis waar hij in september vorig jaar de deur achter zich dichttrok, na een carrière van tien jaar die begon bij Studio Brussel en eindigde bij MNM. Tien jaar lang een radioshow maken vond hij wel genoeg, al was het maar om eens thuis te zijn voor zijn kinderen in bed lagen. ‘Het is een cliché, maar radio is een microbe die je niet uit je lijf krijgt. Ik heb lang geen microfoon van dichtbij gezien, maar na tien seconden wist ik weer waarom ik radio zo leuk vind.’

Dave Peters blijft voetbalverslaggever bij Belgacom TV en TV Limburg en schrijft ook voor het voetbalmagazine Fan! van onze krant.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees