Limburgse schepen ontkent seks in kunstwerk

BORGLOON -

Jo Dardenne, schepen voor Ruimtelijke Ordening in Borgloon heeft klacht ingediend tegen onbekenden. De sp.a-schepen doet dat als reactie op het gerucht dat al enkele weken de ronde doet in de Limburgse stad, als zouden enkele agenten te paard hem op heterdaad betrapt hebben terwijl hij seks had met een vrouw in het Loonse kunstwerk ‘Reading between the Lines’. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Verder werd gefluisterd dat de man niet met zijn echtgenote, maar met een ‘donkerkleurige vrouw’ betrapt zou zijn. ‘Maar dat zijn ronduit valse beschuldigingen’, zegt Dardenne. Ook volgens Ronny Maes, hoofdinspecteur van de politie, werd er geen pv opgesteld door zijn agenten.

‘Het zijn anonieme en zware valse beschuldigingen’, aldus de aangeslagen Dardenne. ‘Ik vermoed dat het om een politieke afrekening gaat. Iedereen praat erover, maar ik stel met klem dat het verhaal uit de lucht gegrepen is. Het is op geen enkel bewijs gebaseerd. Wat wel vaststaat, is dat mijn gezin hier zwaar onder lijdt. Daarom heb ik bij de politie een klacht ingediend tegen onbekenden.’

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio