Zusters Clarissen fan van charmezanger Freddy Davis

Zusters Clarissen fan van charmezanger Freddy Davis

De liedjes van Freddy Davis zijn geliefd bij de zusters Clarissen. Foto: els

Sint-Truiden -

De zusters Clarissen plaatsten het liedje ‘Misschien zit God te huilen’ van charmezanger Freddy Davis op hun website.

De Zepperse crooner Freddy Davis krijgt er enkele fans bij uit onverwachte hoek. De zusters Clarissen tellen in hun rangen enkele fervente volgelingen. Ze plaatsten één van zijn vromere liedjes ‘Misschien zit God te huilen’ op hun website.

Davis is opgezet met de steun van de zusters. ‘Ik verstuurde mails naar de fans om te melden dat ik voortaan ook te beluisteren ben op de site van de Clarissen en ik gaf meteen ook de link mee’, vertelt Davis. ‘Misschien zit God te huilen’, is een aandoenlijk lied over pesten en rassenhaat. ‘Misschien zit God te huilen als hij ons bezig ziet’, klinkt het. De smartlap staat op de website van de zusters tussen gebeden, psalmen, gedichten, spreuken, heiligenlevens en andere religieuze liedjes.

‘Het lied van Davis is mooi, het is een meezinger, het refreintje blijft in je hoofd hangen, het raakt mensen en stemt tot nadenken. Onze website is een middel om mensen dichter bij elkaar te brengen. Wij willen niet enkel iets over onze eigen levenswijze meedelen, maar ook ervaringen van anderen doorgeven’, zegt webmaster, zuster Carmen.

Freddy Davis is geen onbekende voor de kloosterzusters. Hij gaat er wel eens op bezoek en zuster Carmen is een jeugdkennis van hem. De Clarissen ontvangen regelmatig bezoekers in het klooster.

‘Mensen willen het leven leren kennen zoals het in een klooster is. We sluiten ons niet op in een slotklooster’, besluit zuster Carmen.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio