Beauty

Man verliest neus na bezoek aan plastisch chirurg

De Amerikaan Vishal Thakkar werd in 2006 opgenomen in het ziekenhuis voor een eenvoudige neuscorrectie, maar uiteindelijk moest hij 22 keer onder het mes tot hij ten slotte wakker werd met een 'halve neus'.

In 2006, na zijn echtscheiding, koos Thakkar voor een neuscorrectie uit esthetische overwegingen. Hij ging op zoek naar de beste plastisch chirurg uit de streek en kwam terecht bij dokter Angelo Cuzalina.

In de zes jaar die daarop volgden moest hij in totaal 22 operaties ondergaan omdat hij last kreeg van ademhalingsproblemen. De laatste keer dat hij onder het mes ging draaide voor hem echter uit op een nachtmerrie. Toen hij wakker werd ontdekte hij dat de chirurg een stukje van zijn neus had geamputeerd: 'De dokter vertelde me dat ik een ernstige infectie had en dat hij die beslissing moest nemen omdat ik bewusteloos was en op zijn operatietafel lag.'
Thakkar heeft besloten de chirurg aan te klagen en hem verantwoordelijk te stellen voor de verminking van zijn neus. Zijn ultieme doel is om zich opnieuw te laten opereren en terug een normaal leven te kunnen leiden. 'Zo kan ik niet verder, dit is erger dan dood zijn,' aldus Thakkar.
 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees