Bouwfirma speelt in op populariteit van Edegem

Bouwfirma speelt in op populariteit van Edegem

Het bouwproject Toulouse moet doen denken aan de Zuid-Franse stad. Foto: if

Edegem -

Volgens de Edegemse bouwfirma Woonplanners wordt de gemeente almaar populairder op de woningmarkt. De firma speelt hier nu op in met het nieuwe woonproject Toulouse.

De Edegemse bouwfirma Woonplanners draagt zijn gemeente een warm hart toe. Bij het vorig project Edengem bood ze de Edegemnaars een voorkooprecht aan, waar die gretig gebruik van maakten. ‘We moeten voorkomen dat jonge Edegemnaars uit de gemeente worden gedreven’, zegt Mike Wildemeersch van Woonplanners. ‘Edegem wordt immers steeds populairder. ook andere mensen zien Edegem als een ideale uitvalsbasis voor werk of dagelijks leven.’

April 2014

Volgens Wildemeersch is Edegem bezig aan een ware revival. ‘Daarom brachten we onlangs alweer een nieuw woonproject op de markt: Toulouse’, zegt hij. Deze residentie achter de Mechelsesteenweg ligt op een boogscheut van het Edegemse centrum en verwijst naar de rustige, groene site waarop de appartementen worden gebouwd. ‘Maar ook de bouwstijl en het kleurgebruik doen denken aan de Zuid-Franse stad’, zegt Wildemeersch.

37 appartementen

Het zuiders ogende woonproject bevat 37 ruime en klare appartementen met zonneterrassen, waarvan er inmiddels vijftien werden verkocht. Potentiële kopers hebben de keuze tussen appartementen met een, twee of drie slaapkamers, die verkocht worden tegen een startprijs van 215.000 euro (excl. aankoopkosten). De werken zijn intussen aangevat en worden opgeleverd tegen april 2014. Gisteren opende Woonplanners een kijkappartement aan de Antwerpsesteenweg in Kontich, dat na afspraak kan worden bezichtigd.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio