Restaurant Sophie’s Choice schenkt wijn van Angelina Jolie en Brad Pitt

Restaurant Sophie’s Choice schenkt  wijn van Angelina Jolie en Brad Pitt

Erwin Decabooter met de chique fles rosé. Foto: sbr

Roeselare -

Als enige restaurant in de regio heeft Sophie’s Choice de Chateau Miraval op de wijnkaart staan. De wijn komt van het domein dat eigendom is van het showbizz koppel bij uitstek: Brad Pitt en Angelina Jolie.

Restaurant Sophie's Choice heeft een opmerkelijke aanwinst voor de wijnkaart. Sinds gisteren wordt de rosé Chateau Miraval 2012 geserveerd. Hollywoodkoppel Angelina Jolie en Brad Pitt zijn de eigenaars van het wijnhuis.

Er zijn 12.000 flessen beschikbaar voor de Belgische markt. Sophie's Choice is het enige restaurant in onze regio dat de wijn aanbiedt. ‘Het is een lekkere en betaalbare wijn voor 6 euro per glas of 32 euro per fles. Ik herken er gedroogde rode bessen en mandarijn in’, zegt Erwin Decabooter van het restaurant.

Of Brad Pitt en Angelina Jolie de wijn zelf maken, valt te betwijfelen, maar hun naam staat wel achteraan op de fles: mise en bouteille par Pitt, Jolie et Perrin.

Perrin is het Franse wijnhuis waarmee het koppel in zee ging toen ze het Chateau Miraval in de Franse Provence kochten. Voorlopig is er enkel rosé op de markt. Eind deze zomer wordt ook een witte wijn verwacht.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio