Vier nieuwkomers bij Zulte Waregem

Op de eerste training van Zulte Waregem tekenden vier nieuwkomers present. Drie van hen komen over uit de Franse competitie. Het gaat om twee verdedigers, Frédéric Duplus, Danilo Sarkic, en een doelman, Salvatore Crimi. De 17-jarige Ilias Maatoug wordt gehuurd van Woluwe.

De meest bekende van de vier nieuwkomers is de 19-jarige doelman Salvatore Crimi. De Belgische jeugdinternational komt over van Rijsel, de club waar Francky Dury even in beeld was als nieuwe trainer. Daarnaast huurde Zulte Waregem de 17-jarige Ilias Maatoug, een flankmiddenvelder van tweedeklasser Woluwe.

Duplus, een 23-jarige Franse rechtsback en Sarkic, een 18-jarige uit Montenegro, komen beide over van Sochaux. Duplus werd uitgeleend aan Vannes en Guingamp, waar hij het twee seizoenen geleden nog 32 keer zijn opwachting maakte. Het voorbije seizoen kwam de jeugdinternational niet aan spelen toe bij de Lille omwille van een zware knieblessure.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.