Celebs

Lisa Smolders verlaat Studio Brussel

Lisa Smolders verlaat Studio Brussel

Foto: © VRT Lies Willaert

Lisa Smolders (25) houdt het na drie jaar voor bekeken bij Studio Brussel. De presentatrice leek een goudhaantje voor de zender maar vindt het nu zelf tijd voor iets nieuws. Wat precies, dat ligt nog niet vast.

Van een overstap naar Vier is geen sprake, al neemt ­Lisa Smolders in het najaar wel deel aanDe Slimste Mens ter Wereld. Dat laatste bleek voor StuBru-collega Otto-Jan Ham eerder wel een opstapje naar een eigen programma op Vier.

‘De samenwerking is op haar vraag stopgezet in de beste verstandhouding’, zegt VRT-woordvoerder Björn Verdoodt. ‘De laatste uitzending van On the Rocks op vrijdag 28 juni wordt Lisa’s laatste wapenfeit op Studio Brussel.’

Lisa Smolders presenteerde bij Studio Brussel ook Sex, drugs & rock ’n roll, Super Sunday en De Middag Draait Door. Op televisie stond ze Lieven Van Gils bij in Reyers Laat op Canvas. Op Acht was ze het gezicht van Metropolis en Humo’s Rock Rally Rapport.

‘Ik wil Studio Brussel enorm bedanken voor de voorbije jaren. Ik heb er geweldige mensen ontmoet, goede muziek leren kennen en schitterende momenten beleefd. Ik ga het zeker missen’, zegt Smolders.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees