Celebs

‘Eva Pauwels drinkt zich de dood in’

‘Eva Pauwels drinkt zich de dood in’

Na haar veelbesproken vakantie in Turkije lijkt het duidelijk dat Eva Pauwels met een drankprobleem strijdt. Dat vertelt ook Cynthia Lorez, de beste vriendin van Eva, in TV Familie. ‘De boosdoener is en blijft haar alcoholprobleem’, klinkt het.

Cynthia vergezelde Eva op de bewuste trip naar Turkije en besefte pas toen hoe erg het gesteld was. ‘Ik had het moeilijk met wat ik daar allemaal zag gebeuren. Toen ze haar behoefte deed tussen twee strandstoelen, had ze maximaal twee wodka’s gedronken. Maar ze had wel een hele tijd liggen zonnebaden in de volle zon, zonder parasol. Ze had volgens mij een zonneslag!’.

Eva zou ook zelf toegegeven hebben dat het erg gesteld is met haar verslaving. ‘’s Morgens op haar hotelkamer zag ik al dat er een fles wodka naast haar bed stond. En die was al half leeg! ’s ochtends vroeg al? Ik zal én rook dat ze al gedronken had. Zodra ze wakker wordt, begint ze te bibberen. Ze start haar dag met een koffie, maar de rest van de dag drinkt ze alcohol. Ze drinkt zich elke dag in een coma, tot ze niet meer weet op welke planeet ze leeft. Eva heeft dringend professionele hulp nodig’.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees