Tv-reeks ‘Dubbelleven’ krijgt Russische remake

Tv-reeks ‘Dubbelleven’ krijgt Russische remake

Het tv-programma ‘Dubbelleven’, dat in het najaar van 2010 werd uitgezonden op Eén, krijgt een Russische remake. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe versie, die binnenkort op de Russische televisie te zien zal zijn, zo blijkt woensdag uit een mededeling van de VRT.

‘Dubbelleven’ vertelt het verhaal van twee vrouwen die geloven dat ze een gelukkige en exclusieve relatie hebben met hun partner. Maar wanneer die sterft, ontdekken ze dat hij er al die tijd een dubbelleven op nahield en met de twee vrouwen tegelijk een relatie had. Barbara Sarafian, Lotte Heijtenis en Lucas Van den Eynde nemen de belangrijkste rollen voor hun rekening in die reeks van Eyeworks Film & TV Drama.

De reeks wordt nu in het Russisch overgedaan, waarbij Russische acteurs dus de hoofdrollen zullen vertolken. Momenteel is de serie al in postproductie. Binnenkort zal de reeks ook worden uitgezonden op Channel One, de grootste televisiezender van Rusland.

Voorlopig is nog niet bekend onder welke titel de Russische versie van Dubbelleven te zien zal zijn. Ook wanneer de reeks van start gaat, is nog niet duidelijk.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees