Seks & Relaties

101 dingen die je kan doen in plaats van seks

101 dingen die je kan doen in plaats van seks

Waarom eens niet wolkenformaties interpreteren...

Het huis poetsen, weer doen alsof je kind bent, fruit plukken en het interpreteren van wolkenformaties: dat en 97 andere dingen zijn boeiender dan seks en zijn geschikt om bij verliefde leerlingen de vlinders uit de buik te halen. De christelijke school Caloundra Christian College uit Queensland, Australië, heeft haar leerlingen met ‘101 things to do instead of doing it (101 dingen die je kan doen in plaats van het te doen) een uitgebreide lijst aanbevelingen bezorgd.

Het pamflet van de directie eindigt met de wijze levensles dat ‘onthouding de beste manier is om jezelf medisch en emotioneel te beschermen’.

Directeur Steve O’Doherty blijft achter zijn lijst staan, vooral omdat de aanbevelingen ook dolle pret bevatten als bellen blazen en een balspel spelen zonder bal. Nog dingen op de lijst: eten maken voor de ouderen, een watergevecht houden, een boerwedstrijdje houden...

‘We leren de kinderen over veilige seks, waarschuwen hen voor soa’s en wat je zoal moet doen om jezelf te beschermen’, zei O’Doherty.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees