AA Gent heeft Uruguayaanse international te pakken

AA Gent heeft Uruguayaanse international te pakken

Diogo als speler van Real Madrid. Foto: Photo News

AA Gent heeft zich versterkt met Carlos Diogo. De 29-jarige Uruguayaanse rechterflankverdediger, die van de Spaanse tweedeklasser SD Huesca overkomt, tekende een éénjarig contract bij de Buffalo’s.

'Diogo maakte zijn debuut bij het Uruguayaanse River Plate Montevideo en kwam via Penarol bij het River Plate in Argentinië terecht', klinkt het op de clubwebsite. 'Daar werd hij opgemerkt door Real Madrid, waarvoor hij slechts dertien keer in actie kwam. Hij verhuisde naar Real Zaragoza, waar hij een tijd onder huidig AA Gent-trainer Victor Fernandez speelde. Sinds 2012 was de Uruguayaan actief bij de Spaanse tweedeklasser SD Huesca'.

Diogo, tussen 2003 en 2007 goed voor 22 caps bij de Uruguayaanse nationale elf, wordt donderdag, na de eerste training, officieel aan de pers voorgesteld. Ook de Ghanees Nana Asare, de ex-speler van KV Mechelen die van FC Utrecht overkomt, wordt dan gepresenteerd.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.