Celebs

Wat gebeurt er in de laatste aflevering van ‘Familie’?

Op vrijdag 28 juni zendt VTM de seizoensfinale van de populaire soap ‘Familie’ uit. En het belooft een turbulente – 75 minuten lange - aflevering te worden waarin een buurtfeest niet helemaal loopt zoals gepland.

De ‘Familie’-fans onder ons maken zich klaar voor de apotheose van het 22e seizoen waarin een buurtfeest, georganiseerd door Mathias (Peter Bulckaen), centraal staat. Ondanks de goede voorbereidingen loopt er een en ander fout. Zo bereikt het stresspeil van Mathias een absoluut hoogtepunt, net als de ruzie tussen Jan (Jef De Smedt) en zijn zoon Guido (Jordi Rottier).

Maar er is ook heuglijk nieuws, want de langverwachte wielerkoers lijkt een schot in de roos te worden. De kleine Jelle (Jens Gruyaert) leeft toe naar zijn moment de gloire met de miniemenploeg. Voor Benny (Roel Vanderstukken) wordt het even spannend omdat hij zich heeft ontpopt tot topfavoriet onder de renners. Voor de wedstrijd van start gaat, worstelt hij echter met een groot dilemma. Dat heeft alles te maken met een geheimzinnig pakje dat hij in zijn brievenbus vond.

Uiteraard gaat er geen feestje voorbij zonder Rita (Jacky Lafon), die op dit evenement een confrontatie ervaart die niet zonder gevolgen zal blijven. Verder staat Leen (Cathérine Kools) in deze seizoensfinale op het punt om te bevallen. Jan wil haar in allerijl naar het ziekenhuis brengen, maar dat dreigt te mislukken.

Familie, op vrijdag 28 juni om 19.50 uur bij VTM.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees