Vainqueur keert zijn kar en tekent nieuw contract bij Standard tot juni 2017

Vainqueur keert zijn kar en tekent nieuw contract bij Standard tot juni 2017

Foto: BELGA

William Vainqueur ondertekent dinsdag een nieuw contract bij Standard. De 24-jarige Franse middenvelder zet er zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst tot juni 2017. Dat bevestigde Standard dinsdag.

Zaterdag verklaarde Vainqueur nog dat hij opstapte bij Standard en dat hij de wet van ‘78 gebruikte om zijn contract te ontbinden. Maandag had Vainqueur echter een positief gesprek met voorzitter/eigenaar Roland Duchâtelet, waarna de sterkhouder toch zijn krabbel wil zetten onder een verbeterde verbintenis tot 2017.

‘We zijn gelukkig dat een van onze sleutelspelers zijn contract verlengt’, verduidelijkte technisch directeur Jean-François De Sart. ‘William wil deel uitmaken van het ambitieuze project van deze club. We willen aan de top spelen in België en zijn waarden, namelijk engagement, inzet en volledige overgave, willen we ook terugvinden in de ploeg. Standard feliciteert de speler dan ook met deze contractverlenging en wenst hem veel succes in onze clubkleuren.’

Maandag tekende ook toptalent Imoh Ezekiel een verbeterd contract bij de Rouches tot juni 2017.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.