Celebs

‘Sylvie De Bie sluit winkel na negen maanden’

‘Sylvie De Bie sluit winkel na negen maanden’

pn

ANTWERPEN - Het lijkt erop dat Stage by Sil, de winkel van Sylvie De Bie in de Antwerpse Kammenstraat, alweer dicht is. De voormalige Sylver-zangeres heeft de sluiting nog niet officieel bevestigd, maar de rolluiken van het pand zijn al weken naar beneden. Dat schrijft tv-familie.

Negen maanden geleden opende Sylvie De Bie samen met haar zus aan een eigen kledingzaak in hartje Antwerpen. Op de opening kon het duo op veel BV- en persbelangstelling rekenen. Maar tijdens de eerste week van de zomersolden, een van de drukste winkelperiodes van het jaar, is de winkel gesloten.

Het weekblad schrijft dat het telefoonnummer op de site van de shop niet meer werkt en laat enkele winkeliers uit de straat aan het woord. Volgens de apotheek naast Stage is de zaak voorgoed dicht. ‘De rolluiken zijn al weken naar beneden en ik heb Sylvie sinds begin juni niet meer gezien.’ Een andere collega-winkelier zegt dat het duur is om iets te huren in de Kammenstraat. ‘Voor een pand van honderd vierkante meter betaal je al snel vierduizend euro per maand. Je moet al heel wat kleren verkopen om dat bedrag terug te verdienen.’

De Bie zei enkele weken terug in Dag Allemaal dat het niet zo goed ging met haar winkel. De reden? Haar zus had een zware zwangerschap achter de rug en besloot om zich terug te trekken, waardoor al het werk op haar schouders terechtkwam. Daarnaast waren er ook nog de aanslepende werken in de Nationalestraat en de economische recessie. ‘Een winkel openhouden in crisistijd is niet simpel. Ik vrees dat ik binnenkort een moeilijke beslissing zal moeten maken’, zei ze. Naar verluidt klust De Bie nu bij als afslankconsulente.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees