Celebs

John Bryan diepbedroefd door scheiding

Astrid Bryan en ‘den John’ uit elkaar

Astrid Bryan en ‘den John’ uit elkaar

Foto: pn

Het huwelijk tussen Vlaanderens bekendste Hollywoodvrouw Astrid Nuyens (30) en haar man John Bryan is na zeven jaar voorbij. Dat meldt het koppel in een persbericht. John laat weten 'diep verdrietig' te zijn door de scheiding.

Het leek eeuwige liefde tussen Astrid en John Bryan, de zakenman die haar ‘donut’ noemde en haar in luxe liet leven. Het koppel werd in 2010 bekend dankzij het programma ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’, daarna volgden vier seizoenen van de realityreeks ‘Astrid in Wonderland’.

‘Een huwelijk moet voor hen honderd percent zijn’, staat er in het persbericht. ‘Ze zullen samen het nodige doen om de onvermijdelijke administratieve afhandeling zo snel en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Bij afsluiting zullen ze terug staan waar ze voor hun huwelijk stonden. Ze waren steeds evenwaardige partners, in life en in business, zodat beiden met hun leven verder kunnen’. Astrid en John benadrukken dat er bij geen van beiden een andere persoon in het spel is.

'Het was een eer om de man van Astrid te zijn'

'Astrid en ik hebben genoten van de fantastische jaren dat we getrouwd waren en ik wil mijn diep verdriet uitdrukken over onze scheiding', reageerde John Bryan. 'Het was een eer en een privelege om haar man te zijn en om een deel te zijn van haar geweldige familie. We hebben de beslissing vriendschappelijk en weloverwogen genomen nadat we geprobeerd hebben een evenwicht te vinden tussen het veel uit elkaar zijn door onze carrières en een huwelijk. Ik zal altijd een diepe liefde hebben voor Astrid, geweldige herinneringen aan ons huwelijk en grote trots op wat ze heeft bereikt in haar carrière'.

In het vijfde seizoen van Astrid in Wonderland, dat momenteel wordt opgenomen zal ‘den John’ niet meer te zien zijn. de afleveringen draaien alleen rond haar en broer Laurens.

Laurens, die voorlopig zakelijk de rechterhand van John blijft, heeft één en ander zien aankomen en probeert Astrid en John zoveel mogelijk te steunen. Het respect en de sympathie voor elkaar blijven.

Astrid leerde John Bryan kennen toen ze in 2005 naar Los Angeles verhuisde. Een jaar later trouwden ze. John Bryan had vroeger ook een relatie met Sarah Ferguson, Hertogin van York.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees