Filip Wydock traint Club Brugge

Oostende -

KV OOSTENDE Vanaf maandag traint een international-aanvaller uit Zimbabwe een volle week mee. Hij heeft ervaring in de Zuid-Afrikaanse competitie. Vrijdag beëindigde de kustploeg zijn vijfdaagse stage waarbij de spelers hun tevredenheid uiten over het verblijf in hotel Europa in Bredene. Zaterdag geniet de kern van een dagje vrij. Zondag volgt de eerste oefenmatch in een reeks van drie in één week tegen tweedeklassers, om 16 uur in het Albertpark tegen Aalst.

Middenvelder Kevin Baert heeft een contract van één seizoen getekend bij eersteprovincialer KFCO Beerschot Wilrijk. Het gewezen Bosuil-product was de twee vorige seizoenen aangesloten bij KVO, maar hij kwam wegens aanslepende knieproblemen nauwelijks aan spelen toe.

VROUWENVOETBAL

Filip Wydock (48) is de nieuwe trainer van Club Brugge. Heleen Jaques, die overkomt van Potsdam, zal als coördinator fungeren. De co-aanvoerder van de Rode Duivelinnen zal zich ontfermen over het eerste elftal in de BeNe League, de B-ploeg in tweede nationale en de jeugdploeg U16. Club speelt ook volgend seizoen de thuiswedstrijden in Aalter.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio