Managers lopen marathon langs drie geuzebrouwerijen

Managers lopen marathon langs drie geuzebrouwerijen

De bedrijfsleiders en hun familie verzamelden in recreatiecentrum Itterbeek voor een loop van 20 kilometer. Foto: yds

Dilbeek/Wambeek -

Ivo De Bisschop, Alexander Dochy en Marc Vandenplas uit Dilbeek zorgden zaterdag voor een bijzondere ervaring voor zo'n tachtig bedrijfsleiders en beoefenaars van vrije beroepen uit alle hoeken van het land. Ze organiseerden een halve marathon langs de geuzebrouwerijen De Troch in Wambeek, Girardin in Sint-Ulriks-Kapelle en Timmermans in Itterbeek.

‘We zien dit als een speciale trainingssessie’, lacht het drietal dat samen met de bedrijfsleiders lid is van de Managers Marathon Club. ‘Die is bedoeld voor bedrijfsleiders, kaderpersoneel en vrije beroepen die weinig tijd hebben maar toch aan hun conditie willen werken. We doen jaarlijks mee aan een zestal marathons over de hele wereld. We organiseren zo'n 50 clubtrainingen per jaar en af en toe een ludieke sportieve uitstap in alle provincies’, aldus Marc Vandenplas.

Bij elke brouwerij werd er even halt gehouden om de innerlijke mens te versterken. Iedereen haalde de eindmeet. Om ook partners en kinderen mee te laten genieten, werd een open dubbeldekbus ingelegd.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio