Beste chef ter wereld Jordi Roca en Sergio Herman koken samen op Tomorrowland

Beste chef ter wereld Jordi Roca en Sergio Herman koken samen op Tomorrowland

Sergio Herman en Jordi Roca kruipen samen achter het fornuis op Tomorrowland. Voor Sergio Herman is het daarmee de tweede keer dat hij in de potten duikt op het Belgische dancefestival. Samen zullen ze er het ‘Secret Restaurant’ aansturen.

Sergio Herman deelt deze zomer de keuken met zijn vriend en collega Jordi Roca. De Spaanse patissier van ‘El Celler de Can Roca’ veroverde dit jaar de eerste plaats op de prestigieuze lijst ‘World’s Best Restaurant’. Hij stootte zo Rene Redzepi van Noma in Kopenhagen van de eerste plaats.

De twee driesterrenchefs zullen tijdens Tomorrowland het ‘Secret Restaurant’ uitbaten. Op een geheime locatie op het festival met een spectaculair zicht zullen de chefs twee keer per dag koken voor acht personen.

Sergio Herman liet zich alvast enthousiast uit over de samenwerking: ‘Koken met Jordi Roca op Tomorrowland belooft vonken te geven. We willen alle zintuigen bespelen, onze stijlen passen goed bij elkaar en er is een klik’, aldus Sergio Herman.

De opbrengst van het restaurant gaat bovendien naar een goed doel. Wie creatief genoeg is kan één ‘golden ticket’ voor 8 vrienden winnen. Meer info over de wedstrijd leest u op de Facebook page van Tomorrowland.

Corrigeer

NIEUWS