Sisters Only heeft ook vernieuwde site

Zingende zusjes hebben hun eerste album klaar

© mph

Het wordt een spannende dag voor de zingende zusjes Verschueren uit Herentals. Met een echte showcase in het Wijnegem Shoppingcenter stellen ze vandaag als ‘Sisters Only’ hun allereerste mini-album voor.

Marc Peeters

‘Dit is een droom die uitkomt’, verklappen Femke, Ymke en Anke Verschueren. ‘Ons allereerste album waar we samen met heel veel plezier aan hebben gewerkt en waar we ons helemaal in kunnen vinden.’

De zusjes ontgroeien langzaam maar zeker de kinderschoenen. Femke, de jongste, is inmiddels 13. In 2011 won ze Junior Eurosong met het nummer Een kusje meer. ‘En plots zat ik op het vliegtuig naar Armenië. Een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten.’

Ymke, 16 ondertussen, was één jaar eerder finaliste van Junior Eurosong met Vive la fête. Anke is inmiddels 19. De zomersingle op hen debuutplaat The First is Hello Sunshine. ‘Het is een ritmisch en opzwepend nummer dat we de volgende maanden op tal van plaatsen in Vlaanderen zullen brengen, samen met de zeven andere nummers op het mini-album’, zeggen de meisjes.

Bij de nieuwe cd hoort ook een totaal vernieuwde website www.sistersonly.be. De nieuwe single kan er gratis gedownload worden als je lid wordt van de Sisters Only-club. Het drietal op de voet volgen kan ook via de facebookpagina Sisters Only.

‘In Wijnegem gaan we alle liedjes zingen uit ons eerste album en daarna gaan we ook voldoende tijd uittrekken voor de fans.’ Er zijn optredens om 14 en 16 uur, de toegang is helemaal gratis.

Na de opnames en drukke examentijden, waar de meisje goede resultaten lieten optekenen, volgt nu een superdruk zomerprogramma met optredens en promo's in Vlaanderen en Nederland.

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio