Timmy Simons: ‘De Sutter past perfect bij Club’

Timmy Simons: ‘De Sutter past perfect bij Club’

Simons en De Sutter kennen elkaar van bij de Rode Duivels Foto: BELGA

Rode Duivel Timmy Simons is ervan overtuigd dat Tom De Sutter zijn waarde zal bewijzen bij Club Brugge. Eerder op de dag raakte bekend dat de 28-jarige spits landskampioen Anderlecht ruilt voor Blauw-Zwart, waar hij een vierjarig contract ondertekent. Simons, ook een ‘nieuwkomer’ bij de Bruggelingen, kijkt er naar uit om samen te spelen met De Sutter.

‘Ik ken Tom als een schitterende persoonlijkheid’, zegt Simons op de clubwebsite. ‘Hij is een enorme teamspeler en cijfert zichzelf helemaal weg voor het team. Hij gaat niet snel voor eigen succes en dat typeert hem ook. Hij past perfect binnen deze groep en de filosofie van Club Brugge. Hij koppelt mentaliteit aan kwaliteit’, klinkt het bij de 36-jarige Simons, die vorige maand zelf de overstap maakte van Nürnberg en terugkeerde naar Club.

‘De overstap maken van Anderlecht is geen eenvoudige stap, maar sowieso zijn de verwachtingen van de supporters hooggespannen bij nieuwkomers. Tom is volwassen en intelligent genoeg om daarmee om te gaan. Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn waarde voor Club Brugge direct zal laten zien’, voorspelde Simons.

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.