Celebs

Familie maakt zich zorgen om Cara Delevingne

Familie maakt zich zorgen om Cara Delevingne

Foto: Photo News

Cara Delevingne is een van de meest gevraagde modellen van het moment en iedereen wil met haar gezien worden. Zo ook rocker Pete Doherty, die de Britse al verschillende keren ontving in zijn appartement in Parijs. De twee zouden gewoon samen muziek maken, maar familie en vrienden van Delevingne maken zich volgens The Sun niettemin zorgen.

Cara Delevingne heeft muzikale ambities. Het model van 20 speelt drums en zingt. Bovendien wordt ze continu in het gezelschap van artiesten gespot, waaronder haar beste vriendin Rita Ora en nu ook Pete Doherty. De rocker werd bekend als zanger bij The Libertines en Babyshambles, maar bovenal als notoir druggebruiker. Zijn vriendschap met Cara baart familie en vrienden van de Londense blondine dan ook zorgen.

Volgens Britse tabloidkrant The Sun smeekte Doherty Cara enkele maanden geleden om haar nummer en bezoekt het model de uitgeweken muzikant nu regelmatig als ze in Parijs is voor modeshows. Ze houden dan jamsessies, met Delevingne op drums en Doherty op gitaar. De twee zouden het goed kunnen vinden. 'Pete is gek op Cara. Hij ziet haar als een vervanging voor Kate (Moss, nvdr.), die hij nog altijd als zijn grootste liefde beschouwt.' Aldus een bron in The Sun.

Delevingne zou volgens dezelfde bron graag naar Doherty's verhalen over zijn ex en haar idool Kate Moss en het rock-'n-roll-leven luisteren, en dat hoort haar omgeving niet graag. Cara's moeder was een heroïnejunkie en haar familie is bang dat Doherty een slechte invloed zal uitoefenen op het model, dat nu al een feestbeest is. Wij hopen eigenlijk vooral op een supergroep met Pete, Cara en op keyboard acteur Macaulay Culkin, die ook vaak bij de zanger rondhangt.

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees