Luzon: 'Kawashima zal in doel staan'

Luzon: 'Kawashima zal in doel staan'

Foto: Belga

Standard opent over drie dagen al zijn seizoen met een wedstrijd tegen Reykjavik in de tweede voorronde van de Europa League. Trainer Guy Luzon heeft nog geen basisopstelling vrij gegeven maar weet wel al wie zijn doelman gaat zijn. 'Ik ben zeer tevreden over Kawashima', aldus Luzon op Sporza.

De Japanse doelman kon op het einde van vorig seizoen niet meer rekenen op het vertrouwen van trainer Mircea Rednic. Na een paar onzekere prestaties moest Kawashima zelfs plaatsnemen op de bank, ten voordelen van de jonge Anthony Moris.

Maar zoals zo vaak: een andere trainer betekent andere wetten. 'Ik ben zeer tevreden over hem', zegt Luzon. 'Hij zal in doel staan in onze Europese wedstrijd in IJsland.' Of Kawashima ook in de competitie de vaste waarde in doel zal zijn, blijft voorlopig onduidelijk. Standard maakt er immers geen geheim van dat het nog op zoek is naar een keeper.

 

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.