Miss België heeft eigen zandsculptuur in Blankenberge

Miss België heeft eigen zandsculptuur in Blankenberge

Noémie Happart, bij haar evenbeeld van zand. Foto: nmi

Blankenberge -

In Blankenberge kunt u vanaf nu een zandsculptuur bewonderen van Miss België Noémie Happart. Ze pronkt er naast talrijke wereldsterren en bij beeltenissen van koning Albert II en kroonprins Filip.

Het idee om een zandsculptuur te maken van Noémie Happart komt van de website Missitems, die zijn zesde verjaardag viert. Missitems volgt al die jaren alles wat met missverkiezingen te maken heeft en organiseerde de voorbije vijf jaar ook een unieke fotoshoot op het ijssculptuurfestival.

Organisatrice van Miss België, Darline Devos, was enthousiast over het voorstel om van het mooiste meisje van het land een zandsculptuur te laten maken. Zo krijgt Noémie tot het einde van het festival een plaatsje tussen de sculpturen van koning Albert II en kroonprins Filip.

Kippenvel

‘Het geeft mij een fijn gevoel dat ik hier als eerste Miss België een sculptuur krijg’, zegt Noémie. ‘Ik krijg er kippenvel van als ik eraan denk dat ik opgenomen ben in de galerij van al die bekende mensen op het zandsculpturenfestival. Dat ik voor koning Albert II en kroonprins Filip sta, is heel onverwacht.’

Het beeld van Noémie Happart is net als een honderdtal andere bekende figuren dagelijks te bezoeken op het zandsculptuurfestival van 10 tot 19 uur, tot 15 september.

Corrigeer

NIEUWS