Ook Greipel, De Clercq en Porte in Roeselare

Ook Greipel, De Clercq en Porte in Roeselare

Foto: BELGA

Naast de eerder aangekondigde renners Nairo Quintana (Movistar) en Marcel Kittel (Argos-Shimano) hebben nu ook onder meer André Greipel (Lotto-Belisol), Bart De Clercq (Lotto-Belisol) en Richie Porte (Sky) hun aanwezigheid bevestigd voor het na-Tourcriterium van dinsdag 23 juli in het West-Vlaamse Roeselare. Dat bevestigden de organisatoren vrijdag.

‘Wij zijn blij dat we naast Marcel Kittel, die drie ritten won in de Tour (Bastia, Saint-Malo en Tours, red), en Nairo Quintana, de wittetruidrager, ook nog enkele andere namen kunnen meegeven die de start zullen nemen van ons gratis na-Tourcriterium’’, stelde Bjorn Gevaert, voorzitter van het organiserende comité.

‘De Duitse kampioen André Greipel, die in Montpellier de sterkste was, zal eveneens zijn opwachting maken, net als de Australische ploegmakker van Christopher Froome, Richie Porte. Ook Bart De Clercq verschijnt aan de start, samen met zijn teamgenoten Greg Henderson en Marcel Sieberg. Dit deelnemersveld wordt de komende dagen nog verder aangedikt.’

Corrigeer


Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.