Daten in Bobbejaanland met de hulp van Goedele

Familiepark Bobbejaanland in Lichtaart besteedt duidelijk ook aandacht aan de vrijgezellen. Daarom heeft er op zaterdag 3 augustus een dating event plaats onder de deskundige leiding van Goedele Liekens, seksuologe en ex-Miss België.

pkk

Bobbejaanland heeft zo'n tweehonderd vrijgezellen uitgenodigd voor een bezoek aan de attracties en daaraan gekoppeld een zoektocht naar een geschikte partner. De kandidaten worden zaterdagmorgen in Bobbejaanland verwelkomd door Goedele Liekens. Zij zal de mannen en vrouwen bij en hapje en een drankje meer vertellen over het verloop van de dag. Dan mogen de kandidaten het park intrekken voor een namiddag vol ontspanning, avontuur, stunts en de bijhorende adrenaline.

Volgens een wetenschappelijke studie — van Donald Dutton en Arthur Aron uit de jaren zeventig — zou het stijgende adrenalinegehalte in het bloed immers ook de seksuele aantrekkingskracht tussen twee mensen verhogen.

Ook Goedele Liekens gelooft in de kracht van het moment: een ritje op een rollercoaster, met alle sensaties die daarbij horen, zou wel eens voor vuurwerk kunnen zorgen.

Of het Bobbejaanland-bezoek koppels dichter bij elkaar kan brengen, zal zaterdag in de vooravond blijken. De vrijgezellen kunnen dan bij een afsluitend drankje met Goedele Liekens napraten over hun ervaringen.

Aangeboden door onze partners

Video

Keuze van de redactie

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio