10 restaurants met heerlijke mosselen

Een stomende pot mosselen: een feest voor menige Belg. Dit zijn de favoriete adresjes van onze lezers voor onze nationale trots.

't Nieuw Walnutje - Brugge: "Heel gezellig restaurant op het walplein. prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed, de mosselen van de chèf zijn heeeerlijk. De service zit ook heel goed! andere vis en vlees gerechten zijn ook te verkrijgen. Maar dit gaan we doen als we nog eens terugkomen ;-) doe zo vooooort !! ;-)" (Glenn V.)

An's Hoeve - Antwerpen: "Daar hebben wij enkele malen de lekkerste mosselen gegeten. Maar het zicht op de Schelde klopt niet, toch wel de dijk" Julien (D.)

Brasserie Zeezicht - Willebroek: "Als je in Willebroek naar lekkere mosselen zoekt, dan heb je ze hier gevonden! Zo veel keuze!" (Johnnie X.)

Cartel - Aalst: "Ik en mijn compagnon kozen mosselen met tuinkruiden en mossel met curryroom. Beiden waren verrukelijk en rijkelijke porties. De bediening was dik inorde! Dikke pluim en ik kom zeker nog terug!" (Lisa K.)

Colmar - Groot-Bijgaarden: "Lekere mosselen gegeten hier! Bij ons duurde het ook lang, maar het was zeker het wachten waard." (Miss T.)

De Mosselbeurs - Oostende: "Niet makkelijk te vinden! Maar het zoeken waard vriendin had een vis gerecht van de kaart genomen ik mosselen alleen maar lof bedankt mosselbeurs team." (Tom D.)

In de Parel - Hasselt: "Een Hasseltse klassieker. Beste mosselen van de stad" (Thomas D.)

Resto Real - Koksijde: "Er is een ruime keuze aan vis- en vleesgerechten. Eveneens een mooi interieur! Vooral de mosselen met room en tomaat vind ik overheerlijk!" (Sofie I.)

Mosselhuis Roger - Diest: "Lekkere mosselen van de chef!" (Evelien L.)

Rood - Gent: "Hele lekkere mosselen op Thaise wijze gegeten in dit restaurant. De Sleepstraat heeft zo'n gezellige multi-culturele sfeer en naast alle Turkse restaurantjes zijn "Rood" en "Aperto Chiuso" en welkome hoogstaande afwisseling." (An V.)

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio