Celebs

Aartsrivaal keert terug in ‘Familie’

Aartsrivaal keert terug in ‘Familie’

In het 23ste seizoen van ‘Familie’ keert de gevreesde Bert Van Den Bossche terug: hij bereidt zijn ontsnapping uit de gevangenis voor en wil wraak nemen op Peter Van den Bossche.

Steven De Lelie, die gestalte geeft aan Bert, kijkt er naar uit om weer de ‘bad guy’ te spelen: ‘De rol van slechterik spelen en de kijker zo meezuigen in het verhaal is superplezant’, zegt hij in een persbericht. ‘Wie had durven te denken dat Bert zou terugkeren om wraak te nemen op de Van den Bossches? Dat het een seizoen met verrassingen wordt, is duidelijk’

Hij is niet de enige acteur die we terugzien: ook Hanne, gespeeld door Margot Hallemans, is er weer bij. Vorig jaar vertrok zij samen met haar grote liefde Remco naar de States om er mode te studeren, maar nu keert ze terug naar Vlaanderen. Met of zonder Remco? En met of zonder diploma?

Naar goede gewoonte wordt de hoofdcast van ‘Familie’ aangedikt met een aantal bekende gastacteurs. Vanaf eind augustus zien we onder meer Amaryllis Temmerman en Jan Van den Bosch opduiken. Amaryllis Temmerman speelt Greet, de aantrekkelijke bazin van Bart en Jan Van den Bosch speelt Zjef, een dertiger wiens geaardheid controverse uitlokt.

Actrice Sofie Truyen moet omwille van medische redenen verstek geven. Haar rol in Familie zal overgenomen worden door Marianne Devriese.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees