Nog 10 restaurants met smakelijke mosselen

© SHUTTERSTOCK

Mosselen zijn populair: ons vorig artikel maakte dus wat los bij onze lezers. Hier zijn nog 10 meningen over hun favoriete mosselen.

't Hof Van Oranje - Oosterzele: "Heerlijke mosselen met een lekkere mosterdvinaigrette, verse frieten en zelfgemaakte mayonaise. Top." (Pieter D.)

Brasserie Rubens -Knokke-Heist: Overheerlijke klaargemaakte mosselen met veel verse groenten,zelfgemaakte mosselsausje,lekkere mayonaise en heerlijke frietjes ,zou het aan iedereen aanraden (doe ik trouwens ook) (Liliane H.)

Chantilly - Torhout: "Een mooie portie waarbij ook gelet wordt op het behoud van de smaak van de mosselen. Alle mosselen zijn vol geen lege schalen, zo dat je achteraf niet hoeft het potje uit te vissen naar nog rondzwemmende mosselen. Zeker aan te raden." (Marcel D.)

Elke week leuke evenementen, gratis coupons, de beste tips & Rondom-nieuws in je mailbox? Klik hier.

Elvira - Berlare: "een feest voor het oog, buiten op het terras. lekker wijntje erbij en een heerlijke pot dampende mosselen (op zijn elvira's) gewoon genieten!!!" (Luc V.)

Het Brouwershuis - Lebbeke: "Wie mosselen lekker vindt: de beste mosselen vind je in het Brouwershuis in Wieze. De beste bediening trouwens ook..." (Sergio G.)

Kombuis - Oostende: "Zoals het hoort voor een eenvoudig , volks gerecht, geen chichi, maar een grote portie mosselen met friet en een goeie koude Duvel.Prima zo." (Pascal K.)

Maritime - Antwerpen: "...Nergens zo goed mosselen gegeten als in de Maritime. Hoe zijn ze bereid ? Kies maar ... vele variëteiten mogelijk met zeker uw smaak er bij. ..." (Vic B.)

Savarin - Gent: "Altijd lekkere verse gerechten, vlotte en vriendelijke bediening. Zeer aangenaam om er te zitten, zowel binnen als op het terras. En daar heb je de beste mosselen van heel het land en omstreken." (Gaby S.)

The Boathouse - Willebroek: "Op het groot terras de mosselen met een wit wijntje erbij, onder de zonneparaplu met zicht op de Olympische Watersportbaan was het wel genieten.Wij gaan beslist terug." '(Ferdinand P.)

Vital - Aarschot: "Steeds de beste mosselen verkrijgbaar in héél veel verschillende manieren klaargemaakt met heel lekkere frietjes,mosselsaus enz. Eet je graag mosselen dan mag dit adres niet ontbreken in je lijst. Een tevreden klant" (Katelijne J.)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus