Bizar zeemonster aangespoeld op Spaans strand

Bizar zeemonster aangespoeld op Spaans strand

Foto: *

Het internet is in de ban van een vreemd wezen dat is aangespoeld op een Andalusisch strand. Niemand weet wat het nu al tot ‘zeemonster’ gedoopte dier is.

Het waren wandelaars die op 15 augustus een vreemde ontdekking deden. Een dier was aangespoeld op een strand in het Spaanse Andalusië, maar ze konden niet thuisbrengen over welk dier het ging, meldt de Spaanse website Ideal.es.

Ze hoopten een antwoord op hun vraag te krijgen door de foto te delen met de rest van de wereld op het internet, maar verder dan een hoop vermoedens kwam het nooit. Zeker door de verregaande staat van ontbinding waarin het dier is, is het moeilijk om het te benoemen.

‘Het is onmogelijk om te zien wat het is in deze staat’, zegt Paco Toledano, die instaat voor het behoud van de fauna aan de kust. ‘De enige optie is een genetische analyse, maar dat is heel duur en wie gaat daarvoor willen betalen?’

Een plaatselijke expert zegt dat hij zo’n wezen nog nooit gezien heeft in de streek. ‘Net daarom doen de wildste geruchten de ronde.’

Het is dan ook verre van zeker of we ooit zullen weten of dit al dan niet een zeemonster is.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees