Bram Verbist moet weg: 'Ik vecht voor mijn plaats'

Bram Verbist moet weg: 'Ik vecht voor mijn plaats'

Foto: PN

In juni 2014 is Verbist einde contract en Cercle wil hem uit respect transfervrij laten vertrekken. Allicht ook omdat hij een zwaarder contract heeft dan Jo Coppens, die tweede keeper blijft en na de komst van Joris Delle. Bij Verbist kwam de klap hard aan.

 ‘Ik kon leven met de komst van een vierde man, maar ik vond dat geen reden om te moeten wijken. Ik moest gisteren even slikken, want ik was aan mijn zevende jaar bezig. Ik heb gevraagd om twee dagen vrij te krijgen en heb geen tijd te verliezen. Waar kan ik nu nog terecht? Ze komen hier rijkelijk laat mee, want alle plaatsen zijn bezet en het buitenland is niet evident: vanaf volgende week is mijn dochtertje schoolplichtig. Dit is echt niet volgens de normen en waarden van Cercle en ik kan maar hopen dat ze de goede beslissing nemen. Als ik niks vind keer ik gewoon terug en zal ik vechten voor mijn plaats. Ik kan maar hopen dat het dan eerlijk gespeeld wordt.’

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.