Celebs

An Lemmens weer elke dag op Studio Brussel

An Lemmens weer elke dag op Studio Brussel

Vanaf 2 september heeft An Lemmens een vaste afspraak met de Studio Brussel-luisteraars. Van maandag tot donderdag is ze te horen aan de zijde van Sam De Bruyn in ‘Zet ‘m op Studio Brussel’ tussen 16 en 19 uur. Ook Gunther D. zal vanaf maandag dagelijks op de radio te horen zijn.

Enfant terrible Gunther D. zal elke weekdag tussen 19 en 20 uur de naar eigen zeggen ‘slechtste radioshow’ presenteren. Op weekdagen behalve op vrijdag is er van 22 uur tot middernacht het gloednieuwe programma Linde Late Night met Linde Merckpoel. ’Linde Late Night, dat is een vrij podium, veel bubbels, een prijzenkast en af en toe een beetje bloot’, aldus Merckpoel. Nachtelijke luisteraars worden bediend met ‘Nightcall’, een verzoekprogramma met nieuwkomer Frederika Del Nero.

Op vrijdag 6 september staat Studio Brussel in het teken van Jamaica. Overdag kunnen luisteraars een reis winnen naar Jamaica en is er de ’Top Marley’. ’s Avonds draait niemand minder dan Usain Bolt samen met Sean Paul op de Jamaican Party, de officiële afterparty van de Belgacom Memorial Van Damme. Op zondag 8 september vindt dan weer de kick-off van De sportclubquiz plaats. Twee maanden lang hebben verschillende Vlaamse sportclubs zich ingeschreven. In de uitzending op 8 september zullen de geselecteerde sportclubs strijden voor een plaats in de provinciale finales van De sportclubquiz.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees