Gudjohnsen uit selectie gelaten om ‘extra-sportieve redenen’

Gudjohnsen uit selectie gelaten om ‘extra-sportieve redenen’

Foto: BELGA

Juan Carlos Garrido maakte zopas zijn selectie bekend voor de wedstrijd van morgenavond op Waasland-Beveren. Eidur Gudjohnsen werd wegens extra-sportieve redenen niet in de selectie opgenomen, dat meldt de site van Club Brugge.

Zoals verwacht is de herstelde Thomas Meunier voor het eerst geselecteerd. Naar de reden voor de afwezigheid van Gudjohnsen blijft het gissen. Club Brugg liet al weten dat het niet om een transfer gaat. Wel wordt gefluisterd dat Gudjohnsen iets te veel in het nachtleven gespot wordt, en dat trainer Garrido hem verwijt dat hij conditioneel niet in orde is. De kans dat hij morgen op de laatste dag van de transferperiode definitief naar de uitgang wordt geduwd lijkt groot.

Geselecteerd: Mathew Ryan, Vladan Kujovic, Tom Høgli, Oscar Duarte, Thomas Meunier, Björn Engels, Brandon Mechele, Boli Bolingoli, Timmy Simons, Enock Adu, Jesper Jørgensen, Vadis Odjidja, Birger Verstraete, Lior Refaelov, Tom De Sutter, Shangyuan Wang, Maxime Lestienne en Tuur Dierckx.

Geblesseerd: Sven Dhoest, Jim Larsen, Jonathan Blondel en Victor Vazquez.

Geschorst: Laurens De Bock (2/2).

Niet geselecteerd: Arthur Hannes, Valentinos Vlachos, Elton Monteiro, Spyridon Fourlanos, Sander Coopman, Eidur Gudjohnsen, Mushaga Bakenga en Nikola Storm.

Corrigeer