Celebs

'De Lau gaat (twee keer) trouwen'

'De Lau gaat (twee keer) trouwen'

Foto: pn

Laurens ‘de Lau’ Nuyens en Astrid Bryan hebben hun toekomst laten voorspellen door Jackie Stallone, de moeder van Rocky-acteur Sylvester. Volgens de 91-jarige dame zal hij in zijn leven twee keer trouwen. Dat schrijft De Gazet Van Antwerpen.

‘Ik ga dus toch ooit aan een vrouw geraken’, zegt Laurens. Wie de gelukkige wordt, verklapte hij niet. Maar zus Astrid Bryan deed dat wel. ‘Hij zal in het huwelijksbootje stappen met een oudere vrouw uit koninklijke kringen.’ Wat er in haar eigen leven staat te gebeuren, hield ze geheim. Maar ze verzekert dat er nu nog geen nieuwe man in haar leven is.

Laurens zegt verder dat hij eraan denkt om niet meer voor den John te werken. Naar eigen zeggen is zijn band met de man veranderd sinds aan het licht kwam dat hij Astrid bedroog. ‘Ik ben kwaad geweest op hem. De woorden die ik naar hem heb geslingerd zijn niet voor publicatie vatbaar. Het gaat hier wel op mijn kleine zus hé!’

De 32-jarige Hollywoodman zegt dat hij professioneel genoeg is om zijn werk perfect uit te voeren, maar dat het misschien toch eens tijd is om voor iets anders te solliciteren.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees