BELUISTER. Amalfi, de nieuwe single van jeugdig Hooverphonic

'Amalfi', de nieuwe single van Hooverphonic, is er. Een single met een nieuwe sound, waarin vooral opvalt dat Noémie Wolfs niet meer de enige is die je hoort zingen. De groep werd uitgebreid met drie jonge snaken.

Yassin Joris (21), Joey Brocken (22) en Tom Tritsmans (26) zijn de nieuwe aanwinsten van Hooverphonic, de succesvolle band van Alex Callier, Noémie Wolfs en Raymond Geerts. Het is de allereerste keer dat de band uitgebreid werd, en dan nog met twee studenten en een net afgestudeerde. 

'Ach, we wilden een nieuw geluid', zegt Alex Callier. 'We hadden even genoeg van die violen en wilden weer naar poppy nummers met goeie stemmen. Voor die stemmen moesten we de groep uitbreiden en we hebben het geluk dan gehad via de hogeschool PXL in Hasselt tijdens een auditie drie jonge gasten te vinden met een goede stem, die mee gaan optreden met ons als gastmuzikanten.

Joris en Brocken studeren beiden aan de PXL-school in Hasselt en Tom Tritsmans is er net afgestudeerd. Zij maken nu deel uit van Hooverphonic, maar de vraag is maar hoelang dat zal duren. 'Bij ons weet je dat nooit zeker', zegt Callier. 'We zullen wel zien wat we hierna doen.'

Corrigeer

MEER NIEUWS